Tiene en su cesta 0 Libros 0,00 €
Detalle del libro
titulo del libro

CIENCIA I XOCOLATA

DIVERSOS AUTORS

Editorial
UNIVERSIDAD DE BARCELONA
Año edición
2015
ISBN
978-84-475-3694-8
Encuadernación
Rústica
Páginas
1
Idioma
Castellano
18,00 € Consultar disponibilidad

La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història d’aquest aliment, el procés d’elaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. ..Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i d’altres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en l’àmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets d’un dels aliments més apreciats a casa nostra.

Otros libros del autor

Otros compraron