Detalle del libro
titulo del libro

CUINA SANA AMB EL MÈTODE DEL PLAT. RECEPTES CREADES PER LA FUNDACIÓ ALÍCIA

FUNDACIÓ ALÍCIA

Editorial
PROFIT EDITORIAL
Tema
Hostelería y turismo
Año edición
2016
ISBN
978-84-9735-886-6
Encuadernación
Rústica
Páginas
112
Idioma
Catalán
11,95 € Disponible 5 Días hábiles

"Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada".

El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d'una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los. ¡Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!

Otros libros del autor
LA CUINA DEL SENGLAR

LA CUINA DEL SENGLAR

FUNDACIÓ ALÍCIA

16,85 €
LA COCINA DEL JABALI

LA COCINA DEL JABALI

FUNDACIÓ ALÍCIA

16,85 €
 

Otros compraron