Detalle del libro
titulo del libro

OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE RECURSOS HUMANS ED.2021. CFGM.

AYENSA ESPARZA, ÁNGEL MARÍA

Editorial
PARANINFO
Tema
Administración
Año edición
2021
ISBN
978-84-1366-189-6
Encuadernación
Rústica
Páginas
390
Idioma
Catalán
37,50 € Disponible 5 Días hábiles

Ver Índice

quest llibre desenvolupa els continguts del mòdul professional d’Operacions Administratives de Recursos Humans, del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa, pertanyent a la família professional d’Administració i Gestió.

Aquesta nova edició d’Operacions administratives de recursos humans està actualitzada a la normativa laboral de 2020, incloent el nou Salari Mínim Interprofessional. La documentació estudiada a les diferents unitats s’ha revisat i actualitzat, així com les imatges il·lustratives dels processos que es gestionen en els serveis telemàtics de la Seguretat Social, Agència Tributària i SEPE. S’inclou, a més, en l’última unitat del llibre, la versió del 2020 de NominaSOL, perquè l’alumnat es familiaritzi amb el maneig del programa més estès de gestió de nòmines, i així pugui elaborar contractes, nòmines i altres documents explicats al llibre.

S’ha reforçat l’aspecte pràctic amb més activitats, tant resoltes com proposades, i activitats finals de comprovació, aplicació i ampliació. A més, s’aporten valuoses eines perquè l’alumnat pugui practicar amb tot el procés administratiu d’afiliació, contractació i liquidació d’assegurances socials: els simuladors del Sistema RED en línia, de Contrat@ i del Sistema de Liquidació Directa.

Otros libros del autor

Otros compraron