Detalle del libro
titulo del libro

SISTEMES AUXILIARS DEL MOTOR. CFGM.

J.B. ESTUDIO GRÁFICO EDITORIAL, S.L.

Editorial
EDITORIAL EDITEX, S.A.
Tema
Automoción grado medio
Año edición
2012
ISBN
978-84-9003-290-9
Encuadernación
Rústica
Páginas
504
Idioma
Catalán
37,50 € Disponible 5 Días hábiles

Ver Índice

Cada unitat d’aquest llibre comença amb un cas pràctic inicial, que planteja una situació relacionada amb l’exercici professional i vinculat amb el contingut de la unitat de treball. Pretén que comprenguis la utilitat del que aprendràs. Consta d’una situació de partida i d’un estudi del cas, que o bé el resol o bé dóna pistes per a la seva anàlisi al llarg de la unitat.

El cas pràctic inicial es converteix en l’eix vertebrador de la unitat, ja que, en el transcurs del desenvolupament dels continguts, s’inclouran crides que facin referència a aquest cas concret.

El desenvolupament dels continguts hi apareix ordenat en epígrafs i subepígrafs, i acompanyat de nombroses il·lustracions, seleccionades entre els equips i les eines més freqüents que et trobaràs en dur a terme la teva feina.

Als marges apareixen textos que amplien els continguts i crides al cas pràctic inicial.

Al llarg del text s’incorporen activitats proposades i
exemples, amb nombroses activitats plantejades i desenvolupades que ajuden, d’una banda, a assimilar els conceptes tractats i, de l’altra, a aprendre a realitzar certs càlculs teòrics necessaris per conèixer el funcionament i les característiques tècniques dels sistemes auxiliars del motor.

Com a cloenda de la unitat es proposen una sèrie
d’activitats finals per tal que apliquis els coneixements
adquirits i, al mateix temps, et serveixin de repàs.

L’apartat avalua els teus coneixements consisteix en una bateria de preguntes que et permetran comprovar el nivell de coneixements adquirits després de l’estudi de la unitat.

A la secció pràctica professional es planteja el desenvolupament d’un cas pràctic, en el qual es descriuen les operacions que es realitzen, es detallen les eines i el material necessari, i s’inclouen fotografies que il·lustren els passos a seguir.

Aquestes pràctiques professionals representen els resultats d’aprenentatge que has d’assolir en acabar el teu mòdul formatiu.

La secció món tècnic tracta sobre informació tècnica
d’aquest sector i vinculada a la unitat. És important
conèixer les últimes innovacions existents al mercat i
disposar d’exemples a la vida real de les aplicacions dels continguts tractats a la unitat.

La unitat finalitza amb l’apartat en resum, mapa conceptual amb els conceptes essencials de la unitat.
A més, a l’apartat entra a Internet s’inclouen una sèrie d’activitats per a la resolució de les quals és necessari consultar diverses pàgines web sobre components i equips.
Otros libros del autor

Otros compraron