Detalle del libro
titulo del libro

TÈCNICA COMPTABLE ED. 2021. CFGM.

REY POMBO, JOSE

Editorial
PARANINFO
Tema
Administración/contabilidad/finanzas grado medio
Año edición
2021
ISBN
978-84-1366-186-5
Encuadernación
Rústica
Páginas
340
Idioma
Catalán
34,00 € Disponible 5 Días hábiles

Ver Índice

Aquest llibre desenvolupa els continguts del mòdul professional de Tècnica Comptable que cursen els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa, pertanyent a la família professional d’Administració i Gestió, establerts i regulats pel Reial decret 1631/2009, de 30 d’octubre, d’acord amb la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació.

Es tracta d’un manual pràctic de comptabilitat que desenvolupa els conceptes comptables bàsics, seguint en tot moment el Reial decret 1515/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el Pla general de comptabilitat de petites i mitjanes empreses (pimes) i els criteris comptables especí?cs per a microempreses.

Introdueix l’alumne en el maneig dels conceptes comptables bàsics, ja que utilitza els comptes que proposa el Pla general de comptabilitat de pimes. Amb això s’aconsegueix que aquest vagi coneixent els criteris comptables que s’usen per registrar les operacions que realitza l’empresa al llarg d’un exercici econòmic en els corresponents llibres.

També s’estudia l’estructura del Pla general de comptabilitat de pimes i l’aplicació dels criteris de registre i valoració establerts en ell per a la comptabilització de les operacions bàsiques realitzades per les empreses.

D’altra banda, s’introdueix l’alumne en la utilització d’un programa informàtic per registrar els fets comptables i obtenir els llibres i altres documents comptables d’acord amb el que estableix el Pla general de comptabilitat de pimes.

Finalment, aquest llibre permet realitzar un estudi pràctic de la comptabilitat a través de l’anàlisi de les situacions comptables més comunes, per mitjà de nombrosos exemples. Amb el mateix objectiu, es proposen gran quantitat d’exercicis pràctics, la realització dels quals és bàsica per a l’aprenentatge de la tècnica comptable.

Així mateix, en aquesta nova edició s’actualitza l’IVA i la simulació comptable amb CONTASOL, s’amplia el nombre d’exercicis i s’hi afegeixen nous continguts, com l’amortització de l’immobilitzat, la periodi?cació comptable i les correccions per deteriorament, entre d’altres. Finalment, s’han inclòs mapes conceptuals útils per facilitar el repàs i l’aprenentatge.

Totes aquestes característiques fan d’aquesta obra una valuosa eina per a qualsevol persona que vulgui iniciar-se en l’estudi de la tècnica comptable.

Otros libros del autor
CONTABILIDAD GENERAL

CONTABILIDAD GENERAL

REY POMBO, JOSE

28,00 €
 
CONTABILIDAD GENERAL. 2ª EDICION

CONTABILIDAD GENERAL. 2ª EDICION

REY POMBO, JOSE

12,95 €
TECNICA COMPTABLE. CFGM

TECNICA COMPTABLE. CFGM

REY POMBO, JOSE

33,50 €
 
 

Otros compraron