Detalle del libro
titulo del libro

TÈCNIC/A DE GRAU MITJÀ SANITARI EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA. INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT (ICS). SIMULACRES D'EXAMEN

CEP EDIITORIAL

Editorial
CEP EDITORIAL
Tema
Sanidad
Año edición
2023
ISBN
978-84-19749-28-4
Encuadernación
Rústica
Páginas
292
Idioma
Castellano
26,00 € Disponible 5 Días hábiles

Ver Índice

Amb aquest llibre l'opositor està adquirint un instrument essencial per a la preparació eficaç de les proves d'accés a les places vacants de Tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d'infermeria de l'Institut Català de la Salut (ICS).

Per a l'elaboració d'aquest manual ens hem basat en el programa de referència establert en la convocatòria publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 8823, de 3 d'desembre de 2022. Per a la seva elaboració hem utilitzat la normativa vigent a la qual es fa referència en la citada convocatòria, incloent totes aquelles novetats legislatives que s'han produït fins la data d'edició.

Així doncs, en cadascun dels diez simulacres que trobarà en aquest manual, l'opositor trobarà un qüestionari de cent preguntes tipus test amb quatre respostes alternatives, sent solament una d'elles correcta.
Temario actualizado 2023 Tècnic/a de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria. Institut Català de la Salut (ICS). Simulacres d'examen.
Este libro de Tècnic/a de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria. Institut Català de la Salut (ICS) es un libro de Simulacros de examen y forma parte de la colección para preparar las oposiciones Tècnic/a de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria. Institut Català de la Salut (ICS). La colección está compuesta por tres Volúmenes de Temario, Test y Simulacros de Examen.
El manual está actualizado a fecha de publicación Marzo de 2023.
¿Cuál es el temario de Simulacros de Examen de Tècnic/a de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria. Institut Català de la Salut (ICS)?
En este volumen se desarrollan 10 Simulacros de examen, basados en el temario que ha de regir las pruebas de selección para la categoría Tècnic/a de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria. Institut Català de la Salut (ICS).
Ventajas Editorial CEP al comprar el libro de Simulacros de examen Tècnic/a de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria. Institut Català de la Salut (ICS):
La experiencia de Editorial CEP en libros y temarios de Oposiciones del Institut Català de la Salut (ICS) te dará muchas ventajas para prepararte. A continuación, enumeramos algunas de ellas:

Accederás de manera gratuita al contenido de los Simulacros de Examen por 3 meses en nuestro campus.
Contenidos totalmente ajustados y actualizados a la fecha de edición.
Redactado por autores expertos.
Compuesto por preguntas con respuestas alternativas, de las cuales sólo una de ellas es correcta.
Soluciones motivadas a todas las preguntas formuladas.
Más de 30 años de experiencia nos avalan.

¡Elige calidad, es CEP!