Detalle del libro
titulo del libro

MANIPULADOR DE ALIMENTOS. A IMPORTANCIA DA HIXIENE NA ELABORACIÓN E SERVIZO DE COMIDAS

ARMADA DOMÍNGUEZ, LOURDES / ROS OLIVER, CRISTINA

Editorial
IDEASPROPIAS EDITORIAL, S.L.
Tema
Alimentación (industria y manipulación)
Año edición
2009
ISBN
978-84-9839-169-5
Encuadernación
Rústica
Páginas
238
Idioma
Gallego
18,95 € Disponible 5 Días hábiles

Ver Índice

Nas últimas décadas, creceu a preocupación da poboación pola hixiene e a seguridade dos alimentos. Os consumidores queren que se lles garanta que os produtos alimentarios que adquiren, así como os menús que inxiren en restaurantes e outros establecementos de cáterin, sexan seguros, nutritivos e salubres, e que a tecnoloxía utilizada na súa elaboración cumpra as normas mínimas de calidade.

O manipulador de alimentos pode influír decisivamente na saúde dos consumidores. Así mesmo, pode provocar unha contaminación dos alimentos que manexa, motivada por unhas prácticas de manipulación incorrectas ou debido a unha falta de hixiene, xa sexa persoal, dos utensilios, superficies, equipos, etc.

Neste material didáctico móstranse os contidos necesarios para a formación de calquera manipulador de alimentos.

Ideaspropias Editorial preséntalle este manual co fin de proporcionarlles aos manipuladores de alimentos unhas normas básicas sobre as correctas prácticas hixiénicas de manipulación e para facelos partícipes da importancia dun manexo seguro dos alimentos.

Otros libros del autor
MANIPULADOR DE ALIMENTOS

MANIPULADOR DE ALIMENTOS

ARMADA DOMÍNGUEZ, LOURDES / ROS OLIVER, CRISTINA

18,95 €
 

Otros compraron